Punk Java – Slank

Advertisement

Cublak-cublak suweng
Suwengi ting gelender
Mambu ketundhung gudel
Pak gempong lera lere
Sopo ngguyu ndelekake

Sir… sir pong dele kopong
Sir… sir pong dele kopong 2X

Gundul-gundul pacul
Gembelengan
Nyunggi-nyunggi wakul kul
Gembelengan

Wakul nggelempang
Segane dadi sak latar! 2X

Suwe ora jamu
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan gawe gelo

Advertisement