Asu Tenanan – Endank Soekamti

Sandalku digondol As*
Tak gebhuk sapu
Sing duwe metu
Guk..guk..guk…
As*ne cilik keloro-loro
Sing duwe teko

Ayu tenan
Na…na…
Sing duwe ayu tenanan
Manis tenan
Na..na…
Sing duwe manis tenanan

Guk-guk…guk
As*ne cilik
Kayak sandalku ora gondo guna
Ora po-po yen sing duwe As*
Gelem tak bojo
Iku aku terima

Kenalan goro-goro As*
Terus marahan goro-goro sandal

Kau lewat depan rumahku tiap hari
Dengan anjingmu yang seksi sekali
Berapa lama aku tahan lagi berdiam disini saja…!!!