Aja Nelongso – Joshua

Jo…podo nelongso zamane zaman rekoso
urip pancen angel kudune rausah ngomel
Ati kudu tentrem nyambut gawe karo seneng
Ulat aja peteng nek di kongkon yo… sing temen

La…. opo to….konco
Ati kerep loro
Ra gelem rekoso mbudi doyo
pancen kabeh podo pimgin urip mulyo