Kumpulan Lirik Lagu Rena KDI - Lirik Lagu Populer Terbaru

Kelangan – Rena KDI

Hang sun karepno biso ambi riko Selawase yo mung ambi riko Tapi kelendi maning ceritone wis bedo Saikine riko wis sing ono, digowo wong liyo Hang sun karepno biso ambi riko Selawase yo mung ambi riko Tapi kelendi maning...