Kumpulan Lirik Lagu Doel Sumbang - Lirik Lagu Populer Terbaru

Aku Lelaki – Doel Sumbang

Umumnya lelaki punya sifat bajingan Tak pernah puas dengan satu perempuan Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya Kalau ditolak cinta oleh seorang wanita Banyak yang pergi ke dukun main guna – guna Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya Kalau...

Ai – Doel Sumbang

Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir Asep endag ku Ai Hese bohong rumasa teu bisa bohong Asep oleng ku Ai Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan Kapanah ku kinasihan Lieur ku Ai Kabedil ku jangjawakan Kapanah ku kinasihan Gelo...

Ah Hoream – Doel Sumbang

Dewek mah moal rek pipilueun komo ukur neangan kode ngadon mumuja nu hanteu hanteu nepi ka sagala digade gade kusabab masang kalaut bae euweuh dina sajarahna jalma jegud tina buntut nu puguh mah ngadon kutud sangsara neureuyan hitut lieuk...

Aku Cinta Kamu (feat. Nini Carlina) – Doel Sumbang

Aku sadar hati selalu bergetar Kalau ingat kamu Cinta kasih terasa makin merekah Kalau ingat kamu Sekarang aku terbuai rindu Penuh kasmaran Terpanah panah asmara Karena kamu Kurindu penuh kasmaran Terpanah panah asmara Karena kamu Aku gundah aku resah...

Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Aya awewe jaman ayeuna Ngaku awewe modern berkarier penuh obsesi sagala hayang siga lalaki ceunah emansipasi bari utek na teu ngarti bisnis beurang peuting bisnis naon duka teh teuing salaki na di imah ngajaga tulak panto anak na diasuh...