Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Aya awewe jaman ayeuna Ngaku awewe modern berkarier penuh obsesi sagala hayang siga lalaki ceunah emansipasi bari utek na teu ngarti bisnis...

Aku Lelaki – Doel Sumbang

Umumnya lelaki punya sifat bajingan Tak pernah puas dengan satu perempuan Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya Kalau ditolak cinta oleh seorang...

Ai – Doel Sumbang

Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir Asep endag ku Ai Hese bohong rumasa teu bisa bohong Asep oleng ku Ai Ayeuna sisiga...

Ah Hoream – Doel Sumbang

Dewek mah moal rek pipilueun komo ukur neangan kode ngadon mumuja nu hanteu hanteu nepi ka sagala digade gade kusabab masang kalaut...